Andong, Boyalali

Andong iku kacamatan ing Kabupatèn Boyalali.[1]

Andong
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiAndong
Andong kapernah ing Jawa Tengah
Andong
Andong
Andong kapernah ing Indonésia
Andong
Andong
Koordhinat: 7°22′03″S 110°45′49″E / 7.36743°S 110.76358°E / -7.36743; 110.76358Koordhinat: 7°22′03″S 110°45′49″E / 7.36743°S 110.76358°E / -7.36743; 110.76358
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)