Pakang, Andong, Boyalali

désa ing Indonésia

Pakang iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Pakang
Désa
Pakang kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Pakang
Pakang
Pakang kapernah ing Jawa Tengah
Pakang
Pakang
Pakang kapernah ing Indonesia
Pakang
Pakang
Koordhinat: 7°34′41″S 110°33′54″E / 7.57808°S 110.56491°E / -7.57808; 110.56491Koordhinat: 7°34′41″S 110°33′54″E / 7.57808°S 110.56491°E / -7.57808; 110.56491
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2011

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.