Maja, Andong, Boyalali

Maja iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Maja
Désa
Maja kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Maja
Maja
Maja kapernah ing Jawa Tengah
Maja
Maja
Maja kapernah ing Indonesia
Maja
Maja
Koordhinat: 7°33′25″S 110°34′23″E / 7.55702°S 110.57297°E / -7.55702; 110.57297Koordhinat: 7°33′25″S 110°34′23″E / 7.55702°S 110.57297°E / -7.55702; 110.57297
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2005

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.