Sempu, Andong, Boyalali

Sempu iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Sempu
Désa
Sempu kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sempu
Sempu
Sempu kapernah ing Jawa Tengah
Sempu
Sempu
Sempu kapernah ing Indonesia
Sempu
Sempu
Koordhinat: 7°19′37″S 110°46′01″E / 7.32696°S 110.76695°E / -7.32696; 110.76695Koordhinat: 7°19′37″S 110°46′01″E / 7.32696°S 110.76695°E / -7.32696; 110.76695
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2003

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.