Pakèl, Andong, Boyalali

désa ing Indonésia

Pakèl iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Pakèl
Désa
Pakèl kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Pakèl
Pakèl
Pakèl kapernah ing Jawa Tengah
Pakèl
Pakèl
Pakèl kapernah ing Indonesia
Pakèl
Pakèl
Koordhinat: 7°20′59″S 110°45′35″E / 7.34976°S 110.75979°E / -7.34976; 110.75979Koordhinat: 7°20′59″S 110°45′35″E / 7.34976°S 110.75979°E / -7.34976; 110.75979
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2001

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.