Munggur, Andong, Boyalali

Munggur iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Munggur
Désa
Munggur kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Munggur
Munggur
Munggur kapernah ing Jawa Tengah
Munggur
Munggur
Munggur kapernah ing Indonesia
Munggur
Munggur
Koordhinat: 7°30′10″S 110°36′57″E / 7.50291°S 110.61584°E / -7.50291; 110.61584Koordhinat: 7°30′10″S 110°36′57″E / 7.50291°S 110.61584°E / -7.50291; 110.61584
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2010

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.