Tuduhaké menu pokok

BBC News and Current Affairs iku divisi warta ing BBC. BBC News minangka divisi panyiaran warta gedhé dhéwé ing saindhenging donya. Kompetitor utama BBC News ya iku Sky News, Al Jazeera lan Independent Television News ( ITN ).

BBC News
BBC News.png
TipeTelevisi, Radio, Broadband lan Satelit
Negara Karajan Manunggal
Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
Diluncurkan14 November 1922
PemilikBBC
Tokoh pentingHelen Boaden, Direktur
Wilayah lisensiLondon
Washington DC
Wilayah siaranInternasional
Situs webwww.bbcnews.com

BBC News uga dadi salah siji sumber warta internasional saliyané AP lan Reuters lan BBC News masok warta kanggo BBC News Channel, BBC One lan BBC World News

Program TelevisiBesut

BBC One (Nasional)Besut

Sarta warta lokal saka Britania Raya.

BBC TwoBesut

BBC ThreeBesut

BBC FourBesut

BBC News ChannelBesut

Kabèh acara ing BBC News Channel diprodhuksi déning BBC News

BBC World NewsBesut

Kabèh acara warta ing BBC World News diprodhuksi déning BBC News

CBBC (Saluran Anak)Besut

Pranala njabaBesut