Babakan, Cirebon

kacamatan ing Kabupatèn Cirebon, Indonésia

Babakan iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon, Provinsi Jawa Kulon[1].

Babakan
Kacamatan
Babakan kapernah ing Jawa Kulon
Babakan
Babakan
Babakan kapernah ing Indonesia
Babakan
Babakan
Koordhinat: 6°51′58″S 108°43′00″E / 6.86612°S 108.71669°E / -6.86612; 108.71669Koordhinat: 6°51′58″S 108°43′00″E / 6.86612°S 108.71669°E / -6.86612; 108.71669
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.05

Désa

besut

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.