Babakan, Babakan, Cirebon

désa ing Indonésia

Babakan iku désa ing Kacamatan Babakan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Babakan
Désa
Babakan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Babakan
Babakan
Babakan kapernah ing Jawa Kulon
Babakan
Babakan
Babakan kapernah ing Indonesia
Babakan
Babakan
Koordhinat: 6°52′12″S 108°43′30″E / 6.87004°S 108.725°E / -6.87004; 108.725Koordhinat: 6°52′12″S 108°43′30″E / 6.87004°S 108.725°E / -6.87004; 108.725
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBabakan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.05.2007

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.