Banaran, Delanggu, Klathèn

Banaran iku désa ing Kacamatan Delanggu, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Banaran
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBanaran
Banaran kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Banaran
Banaran
Banaran kapernah ing Jawa Tengah
Banaran
Banaran
Banaran kapernah ing Indonésia
Banaran
Banaran
Koordhinat: 7°38′22″S 110°41′15″E / 7.63945°S 110.68743°E / -7.63945; 110.68743Koordhinat: 7°38′22″S 110°41′15″E / 7.63945°S 110.68743°E / -7.63945; 110.68743
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanDelanggu
Kodhe laladan
administrasi
33.10.16.2004

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)