Banaran, Playen, Gunungkidul

désa ing Indonésia

Banaran iku désa ing Kacamatan Playen, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Banaran
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBanaran
Banaran kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Banaran
Banaran
Banaran kapernah ing Ngayogyakarta
Banaran
Banaran
Banaran kapernah ing Indonésia
Banaran
Banaran
Koordhinat: 7°54′44″S 110°32′01″E / 7.91236°S 110.53363°E / -7.91236; 110.53363Koordhinat: 7°54′44″S 110°32′01″E / 7.91236°S 110.53363°E / -7.91236; 110.53363
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanPlayen
Kodhe laladan
administrasi
34.03.03.2012

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)