Banda, Maluku Tengah

[[Kategori:{{{nama}}}, Maluku Tengah]]

Banda, Maluku Tengah
Nagara Indonésia
PropinsiMaluku
KabupatènMaluku Tengah
Kode Kemendagri81.01.09 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Banda iku kacamatan ing Kabupatèn Maluku Tengah Provinsi Maluku. Ing désa Nusantara ing kacamatan iki dumunung obyèk wisata wujud bètèng kang dibangun déning Portugis ing taun 1529 lan déning Walanda ing taun 1609-1617 ya iku: FORT NASSAU - NEIRA.[1].

RéferènsiBesut

GladriBesut

Pranala njabaBesut

Kabupatèn Maluku Tengah, Maluku

Kecamatan: Amahai | Banda | Leihitu | Nusa Laut | Pulau Haruku | Sala Hutu | Saparua | Seram Utara | Tehoru | Teon Nila Serua

Kutha: Kutha Masohi