Bangak, Banyudana, Boyalali

désa ing Indonésia

Bangak iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Bangak
Désa
Bangak kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Bangak
Bangak
Bangak kapernah ing Jawa Tengah
Bangak
Bangak
Bangak kapernah ing Indonésia
Bangak
Bangak
Koordhinat: 7°17′58″S 110°39′22″E / 7.29941°S 110.65605°E / -7.29941; 110.65605Koordhinat: 7°17′58″S 110°39′22″E / 7.29941°S 110.65605°E / -7.29941; 110.65605
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2013

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)