Banyudana, Boyalali

Banyudana iku kacamatan ing Kabupatèn Boyalali.[1]

Banyudana
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBanyudono
Banyudana kapernah ing Jawa Tengah
Banyudana
Banyudana
Banyudana kapernah ing Indonésia
Banyudana
Banyudana
Koordhinat: 7°32′13″S 110°41′39″E / 7.53703°S 110.69403°E / -7.53703; 110.69403Koordhinat: 7°32′13″S 110°41′39″E / 7.53703°S 110.69403°E / -7.53703; 110.69403
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)