Kuwiran, Banyudana, Boyalali

désa ing Indonésia

Kuwiran iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Kuwiran
Désa
Kuwiran kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kuwiran
Kuwiran
Kuwiran kapernah ing Jawa Tengah
Kuwiran
Kuwiran
Kuwiran kapernah ing Indonésia
Kuwiran
Kuwiran
Koordhinat: 7°20′29″S 110°47′01″E / 7.34151°S 110.78363°E / -7.34151; 110.78363Koordhinat: 7°20′29″S 110°47′01″E / 7.34151°S 110.78363°E / -7.34151; 110.78363
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2005

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)