Sambon, Banyudana, Boyalali

désa ing Indonésia

Sambon iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Sambon
Désa
Sambon kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sambon
Sambon
Sambon kapernah ing Jawa Tengah
Sambon
Sambon
Sambon kapernah ing Indonésia
Sambon
Sambon
Koordhinat: 7°11′53″S 110°42′54″E / 7.198°S 110.71506°E / -7.198; 110.71506Koordhinat: 7°11′53″S 110°42′54″E / 7.198°S 110.71506°E / -7.198; 110.71506
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2004

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)