Ngaru-aru, Banyudana, Boyalali

désa ing Indonésia

Ngaru-aru iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Ngaru-aru
Désa
Ngaru-aru kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Ngaru-aru
Ngaru-aru
Ngaru-aru kapernah ing Jawa Tengah
Ngaru-aru
Ngaru-aru
Ngaru-aru kapernah ing Indonésia
Ngaru-aru
Ngaru-aru
Koordhinat: 7°31′05″S 110°43′43″E / 7.51815°S 110.72851°E / -7.51815; 110.72851Koordhinat: 7°31′05″S 110°43′43″E / 7.51815°S 110.72851°E / -7.51815; 110.72851
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2007

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)