Trayu, Banyudana, Boyalali

Trayu iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Trayu
Désa
Trayu kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Trayu
Trayu
Trayu kapernah ing Jawa Tengah
Trayu
Trayu
Trayu kapernah ing Indonésia
Trayu
Trayu
Koordhinat: 7°26′09″S 110°41′51″E / 7.43575°S 110.69747°E / -7.43575; 110.69747Koordhinat: 7°26′09″S 110°41′51″E / 7.43575°S 110.69747°E / -7.43575; 110.69747
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2014

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)