Dhenggungan, Banyudana, Boyalali

désa ing Indonésia

Dhenggungan iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Dhenggungan
Désa
Dhenggungan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Dhenggungan
Dhenggungan
Dhenggungan kapernah ing Jawa Tengah
Dhenggungan
Dhenggungan
Dhenggungan kapernah ing Indonésia
Dhenggungan
Dhenggungan
Koordhinat: 7°29′00″S 110°42′55″E / 7.48322°S 110.7153°E / -7.48322; 110.7153Koordhinat: 7°29′00″S 110°42′55″E / 7.48322°S 110.7153°E / -7.48322; 110.7153
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2012

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)