Bendhan, Banyudana, Boyalali

désa ing Indonésia

Bendhan iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Bendhan
Désa
Bendhan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Bendhan
Bendhan
Bendhan kapernah ing Jawa Tengah
Bendhan
Bendhan
Bendhan kapernah ing Indonésia
Bendhan
Bendhan
Koordhinat: 7°27′38″S 110°43′24″E / 7.46059°S 110.72343°E / -7.46059; 110.72343Koordhinat: 7°27′38″S 110°43′24″E / 7.46059°S 110.72343°E / -7.46059; 110.72343
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2008

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)