Cangkringan, Banyudana, Boyalali

désa ing Indonésia

Cangkringan iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Cangkringan
Désa
Cangkringan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Cangkringan
Cangkringan
Cangkringan kapernah ing Jawa Tengah
Cangkringan
Cangkringan
Cangkringan kapernah ing Indonésia
Cangkringan
Cangkringan
Koordhinat: 7°30′23″S 110°42′25″E / 7.50639°S 110.70687°E / -7.50639; 110.70687Koordhinat: 7°30′23″S 110°42′25″E / 7.50639°S 110.70687°E / -7.50639; 110.70687
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2006

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)