Banyudana, Banyudana, Boyalali

Banyudana iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Banyudana
Désa
Banyudana kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Banyudana
Banyudana
Banyudana kapernah ing Jawa Tengah
Banyudana
Banyudana
Banyudana kapernah ing Indonésia
Banyudana
Banyudana
Koordhinat: 7°22′46″S 110°38′37″E / 7.37939°S 110.64356°E / -7.37939; 110.64356Koordhinat: 7°22′46″S 110°38′37″E / 7.37939°S 110.64356°E / -7.37939; 110.64356
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2010

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)