Dhukuh, Banyudana, Boyalali

Dhukuh iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Dhukuh
Désa
Dhukuh kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Dhukuh
Dhukuh
Dhukuh kapernah ing Jawa Tengah
Dhukuh
Dhukuh
Dhukuh kapernah ing Indonésia
Dhukuh
Dhukuh
Koordhinat: 7°34′56″S 110°39′25″E / 7.58227°S 110.65692°E / -7.58227; 110.65692Koordhinat: 7°34′56″S 110°39′25″E / 7.58227°S 110.65692°E / -7.58227; 110.65692
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2001

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)