Banjareja, Bayan, Purwareja

Banjareja iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Banjareja
Désa
Banjareja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Banjareja
Banjareja
Banjareja kapernah ing Jawa Tengah
Banjareja
Banjareja
Banjareja kapernah ing Indonésia
Banjareja
Banjareja
Koordhinat: 7°45′40″S 109°56′15″E / 7.76098°S 109.93763°E / -7.76098; 109.93763Koordhinat: 7°45′40″S 109°56′15″E / 7.76098°S 109.93763°E / -7.76098; 109.93763
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2004

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)