Bayan, Purwareja

kacamatan ing Kabupatèn Purwareja, Indonésia

Bayan iku kacamatan ing Kabupatèn Purwareja.[1]

Bayan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBayan
Bayan kapernah ing Jawa Tengah
Bayan
Bayan
Bayan kapernah ing Indonésia
Bayan
Bayan
Koordhinat: 7°42′37″S 109°56′56″E / 7.71026°S 109.94889°E / -7.71026; 109.94889Koordhinat: 7°42′37″S 109°56′56″E / 7.71026°S 109.94889°E / -7.71026; 109.94889
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08

Pérangan administratifBesut

Désa
Kalurahan

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)