Sucènjurutengah, Bayan, Purwareja

désa ing Indonésia

Sucènjurutengah iku kalurahan ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Sucènjurutengah
Kalurahan
Sucènjurutengah kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sucènjurutengah
Sucènjurutengah
Sucènjurutengah kapernah ing Jawa Tengah
Sucènjurutengah
Sucènjurutengah
Sucènjurutengah kapernah ing Indonésia
Sucènjurutengah
Sucènjurutengah
Koordhinat: 7°42′29″S 109°58′31″E / 7.70813°S 109.97528°E / -7.70813; 109.97528Koordhinat: 7°42′29″S 109°58′31″E / 7.70813°S 109.97528°E / -7.70813; 109.97528
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.1020

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)