Pogungreja, Bayan, Purwareja

désa ing Indonésia

Pogungreja iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Pogungreja
Désa
Pogungreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pogungreja
Pogungreja
Pogungreja kapernah ing Jawa Tengah
Pogungreja
Pogungreja
Pogungreja kapernah ing Indonésia
Pogungreja
Pogungreja
Koordhinat: 7°46′21″S 109°56′04″E / 7.77259°S 109.93433°E / -7.77259; 109.93433Koordhinat: 7°46′21″S 109°56′04″E / 7.77259°S 109.93433°E / -7.77259; 109.93433
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2003

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)