Bayan, Bayan, Purwareja

désa ing Indonésia

Bayan iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Bayan
Désa
Bayan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bayan
Bayan
Bayan kapernah ing Jawa Tengah
Bayan
Bayan
Bayan kapernah ing Indonésia
Bayan
Bayan
Koordhinat: 7°43′01″S 109°56′27″E / 7.71694°S 109.94077°E / -7.71694; 109.94077Koordhinat: 7°43′01″S 109°56′27″E / 7.71694°S 109.94077°E / -7.71694; 109.94077
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2022

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)