Dhukuhreja, Bayan, Purwareja

désa ing Indonésia

Dhukuhreja iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Dhukuhreja
Désa
Dhukuhreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Dhukuhreja
Dhukuhreja
Dhukuhreja kapernah ing Jawa Tengah
Dhukuhreja
Dhukuhreja
Dhukuhreja kapernah ing Indonésia
Dhukuhreja
Dhukuhreja
Koordhinat: 7°43′42″S 109°57′07″E / 7.72829°S 109.95197°E / -7.72829; 109.95197Koordhinat: 7°43′42″S 109°57′07″E / 7.72829°S 109.95197°E / -7.72829; 109.95197
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2017

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)