Krandhegan, Bayan, Purwareja

Krandhegan iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Krandhegan
Désa
Krandhegan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Krandhegan
Krandhegan
Krandhegan kapernah ing Jawa Tengah
Krandhegan
Krandhegan
Krandhegan kapernah ing Indonésia
Krandhegan
Krandhegan
Koordhinat: 7°45′14″S 109°55′34″E / 7.75401°S 109.92612°E / -7.75401; 109.92612Koordhinat: 7°45′14″S 109°55′34″E / 7.75401°S 109.92612°E / -7.75401; 109.92612
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2007

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)