Banjarsari, Bejen, Temanggung

Banjarsari iku désa ing Kacamatan Bejen, Kabupatèn Temanggung, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1] Désa Banjarsari dumunung ing èlevasi rata-rata 600 m saka lumahing segara lan leté 3 km saka kutha krajan Kacamatan Bejen lan 35 km saka kutha krajan Kabupatèn. Kanthi jembar wewengkon 111 ha kapérang dadi lahan sawah 64 ha lan lahan dudu sawah 47 ha. Saka lahan dudu sawah dipigunakaké kanggo yasan/pekarangan, tegal/huma, alas nagara/rakyat, lan lahan liyané[2].

Banjarsari
Désa
Bejen.jpg
Petha dunungé Désa Banjarsari
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
KacamatanBejen
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

RujukanBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonesia). Dibukak tanggal 2017-10-31.
  2. Profil Désa Banjarsari

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut