Banjarsari, Samigaluh, Kulon Praga

désa ing Indonésia

Banjarsari iku désa ing Kacamatan Samigaluh, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Banjarsari
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBanjarsari
Banjarsari kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Banjarsari
Banjarsari
Banjarsari kapernah ing Ngayogyakarta
Banjarsari
Banjarsari
Banjarsari kapernah ing Indonesia
Banjarsari
Banjarsari
Koordhinat: 7°42′30″S 110°10′51″E / 7.7083°S 110.18092°E / -7.7083; 110.18092Koordhinat: 7°42′30″S 110°10′51″E / 7.7083°S 110.18092°E / -7.7083; 110.18092
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanSamigaluh
Kodhe laladan
administrasi
34.01.11.2002

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.