Bantar Gebang, Bekasi

kacamatan ing Kutha Bekasi, Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bekasi {{{nama dati2}}}]]

Bantar Gebang, Bekasi
Nagara Indonésia
Jembar17,04 Kilomèter pesagi

Bantar Gebang iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

PadésanBesut

Kutha Bekasi