Tuduhaké menu pokok

Kutha Bekasi

kutha ing provinsi Jawa Kulon, Indonésia
Kutha Bekasi
Lambang Kota Bekasi.jpg
Lambang Kutha Bekasi
Sesanti: ""
Locator kota bekasi.png
Dina Dadi: (1997-03-14) Maret 14, 1997 (umur 22)
Walikutha: H. Akhmad Zurfaih
Wakil walikutha:
Jembar
 -Total:

210,49 km²
Kacamatan
 -Cacahe:

12 Kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-1.932.000 (2003)
+/-9.178 jiwa/km²
Suku Bangsa:Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Batawi, Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kutha Bekasi iku salah siji kutha ing provinsi Jawa Kulon. Jembar wewengkon kutha iki ± 210,49 km² utawa hèktar.

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Kutha-kutha gedhé ing Indonésia
  Kutha Provinsi Populasi     Kutha Provinsi Populasi
1 Jakarta DKI Jakarta 9.607.787  
Kutha Bekasi
7 Dhépok Jawa Kulon 1.738.570
2 Surabaya Jawa Wétan 2.765.487 8 Semarang Jawa Tengah 1.555.984
3 Bandung Jawa Kulon 2.394.873 9 Palembang Sumatra Kidul 1.455.284
4 Bekasi Jawa Kulon 2.334.871 10 Makassar Sulawesi Kidul 1.338.663
5 Medan Sumatra Lor 2.097.610 11 Tangerang Kidul Banten 1.290.322
6 Tangerang Banten 1.798.601 12 Bogor Jawa Kulon 950.334