Kutha Dhépok

kutha ing provinsi Jawa Kulon, Indonésia

Kutha Dhépok iku salah siji kutha ing provinsi Jawa Kulon. Jembar wewengkon kutha iki ± 200,29 km² utawa hèktar.

Kutha Dhépok
De Eerste Protestante Organisatie van Christenen
Kutha
Trankripsi Sundha
 • Basa Sundhaᮓᮦᮕᮧᮊ᮪
(Saka ndhuwur nganti ngisor): Universitas Indonésia, Masjid Ukhuwah Islamiyah, Masjid Dian Al-Mahri lan Margo City
Official seal of Kutha Dhépok
Lambang
Peparab: Indonésia: Kota Belimbing
Inggris: Starfruit City
Lokasi ing Jawa Kulon
Lokasi ing Jawa Kulon
Kutha Dhépok kapernah ing Jawa
Kutha Dhépok
Kutha Dhépok
Kutha Dhépok kapernah ing Indonésia
Kutha Dhépok
Kutha Dhépok
Lokasi ing Jawa lan Indonésia
Koordhinat: 6°23′38″S 106°49′21″E / 6.3940°S 106.8225°E / -6.3940; 106.8225Koordhinat: 6°23′38″S 106°49′21″E / 6.3940°S 106.8225°E / -6.3940; 106.8225
Nagara Indonésia
ProvinsiFlag of West Java (vectorised).svg Jawa Kulon
Pamaréntahan
 • WalikuthaIdris Abdul Shomad
 • Wakil WalikuthaPradi Supriatna
Laladan
 • Gunggung200,29 km2 (7,733 sq mi)
Élepasi50–140 m (164–459 ft)
Highest elevation140 m (459 ft)
Lowest elevation50 m (164 ft)
Cacah warga (2014)
 • Gunggung1,869,681
 • Urut pepadhet8th
 • Pepadhet9,3×10−5/km2 (0,00.024/sq mi)
Zona wektuWektu Indonésia Kulon (UTC+7)
Kodhe pos164xx, 165xx
Kodhe laladan021/251
Plat montorB
Situs wèbdepok.go.id

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Kutha Dhépok ketata saking 11 kacamatan, 63 kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Kacamatan Bèji
  2. Kacamatan Bojongsari
  3. Kacamatan Cilodong
  4. Kacamatan Cinere
  5. Kacamatan Cimanggis
  6. Kacamatan Cipayung
  7. Kacamatan Limo
  8. Kacamatan Pancoranmas
  9. Kacamatan Sawangan
  10. Kacamatan Sukmajaya
  11. Kacamatan Tapos

Mangga Kapurih Ugi MirsaniBesut

Pranala njabaBesut

Jawa Barat

Kutha-kutha gedhé ing Indonésia
  Kutha Provinsi Populasi     Kutha Provinsi Populasi
1 Jakarta DKI Jakarta 9.607.787  
Kutha Dhépok
7 Dhépok Jawa Kulon 1.738.570
2 Surabaya Jawa Wétan 2.765.487 8 Semarang Jawa Tengah 1.555.984
3 Bandung Jawa Kulon 2.394.873 9 Palembang Sumatra Kidul 1.455.284
4 Bekasi Jawa Kulon 2.334.871 10 Makassar Sulawesi Kidul 1.338.663
5 Medan Sumatra Lor 2.097.610 11 Tangerang Kidul Banten 1.290.322
6 Tangerang Banten 1.798.601 12 Bogor Jawa Kulon 950.334