Nomer tilpun ing Indonésia

Ing ngisor iki pratélan kodhe telepon ing Indonésia.


AcèhBesut

Sumatera LorBesut

Sumatera KulonBesut

RiauBesut

Kapuloan RiauBesut

JambiBesut

Sumatera KidulBesut

Kapuloan Bangka BelitungBesut

BengkuluBesut

LampungBesut

DKI JakartaBesut

BantenBesut

Jawa KulonBesut

Jawa TengahBesut

Daerah Istimewa YogyakartaBesut

Jawa WétanBesut

BaliBesut

Nusa Tenggara KulonBesut

Nusa Tenggara WétanBesut

Kalimantan KulonBesut

Kalimantan TengahBesut

Kalimantan KidulBesut

Kalimantan WétanBesut

Sulawesi LorBesut

GorontaloBesut

Sulawesi TengahBesut

Sulawesi KulonBesut

Sulawesi KidulBesut

Sulawesi TenggaraBesut

MalukuBesut

Maluku LorBesut

Lihat Maluku

Papua KulonBesut

Lihat Papua

PapuaBesut

SelulèrBesut

Pirsani Kodhe Area Seluler GSM lan CDMA kanggo kodhe wewengkon saben telepon selulèr. Patang angka pisananing nomer telepon selulèr tegesé operator telepon selulèr mau, kaya ta:

Uga delengenBesut