Tanjung ya iku dharatan kang njorok marang segara, utawa dharatan kang diubengi déning segara ing katelu sisine. Tanjung kang amba diarani ujung. Tanjung ya iku kosokbaline saka lempongan, nanging racaké tanjung lan lempongan bisa tinemu ing garis pasisir kang padha.[1]

sawijining tanjung

Cathetan sikilBesut