Kabupatèn Banyuasin

kabupatèn ing provinsi Sumatra Kidul, Indonésia
Kabupatèn Banyuasin
120px
Lambang Banyuasin
Sesanti: "---"
220px
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Pangkalan Balai
Bupati: Askolani
Wakil Bupati: Slamet
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

11 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Banyuasin iku kabupatèn ing provinsi Sumatra Kidul, kutha Pangkalan Balai iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kabupatèn Banyuasin ketata saking 11 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Banyuasin I
  2. Banyuasin II
  3. Banyuasin III
  4. Betung
  5. Makarti Jaya
  6. Muara Padang
  7. Muara Telang
  8. Pulau Rimau
  9. Rambutan
  10. Rantau Bayur
  11. Talang Kelapa

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Sumatra Kidul

Cithakan:Kabupatèn Banyuasin

 
Sumatra Kidul

Kabupatèn: Banyuasin | Empat Lawang | Lahat | Muara Enim | Musi Banyuasin | Musi Rawas | Ogan Ilir | Ogan Komering Ilir | Ogan Komering Ulu | Ogan Komering Ulu Wétan | Ogan Komering Ulu Kidul

Kota: Lubuklinggau | Palembang | Pagar Alam | Prabumulih

Delengen uga: Daftar kabupaten lan kutha ing Indonesia