Tuduhaké menu pokok

Kutha Palémbang

kutha ing provinsi Sumatra Kidul, Indonésia
(Kaelih saka Kutha Palembang)
Kutha Palembang
Lambang Kutha Palembang
Lambang Kutha Palembang
Sesanti: ""
Lokasi Sumatera Selatan Kota Palembang
Dina Dadi:
Walikutha:
Wakil walikutha:
Jembar
 -Total:

224 km²
Kacamatan
 -Cacahe:

14 Kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-
+/- jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Melayu lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Melayu lan Basa Indonésia

Kutha Palembang iku salah siji kutha ing provinsi Sumatra Kidul lan dadi kutha krajan provinsi iki. Jembar wewengkon kutha iki ± 224 km² utawa hèktar.

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut