Sako iku kacamatan ing Kutha Palembang, Sumatra Kidul, Indonésia.

Sako
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatra Kidul
KuthaPalembang

Désa/Kalurahan [1]Besut

  • Sako
  • Sako Baru
  • Sialang
  • Sukamaju

RujukanBesut

Cithakan:Sako, Palembang