Tuduhaké menu pokok

Kutha Bogor

kutha ing provinsi Jawa Kulon, Indonésia
Kutha Bogor
Lambang Kota Bogor.jpg
Lambang Kutha Bogor
Sesanti: ""
Locator kota bogor.png
Dina Dadi:...
Walikutha: Diani Budiarto
Wakil walikutha:
Jembar
 -Total:

21,56 km²
Kacamatan
 -Cacahe:

6 Kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-834.000 (2003)
+/-38.661 jiwa/km²
Suku Bangsa:Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Batawi, Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kutha Bogor iku salah siji kutha ing provinsi Jawa Kulon. Jembar wewengkon kutha iki ± 21,56 km² utawa hèktar.

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Jawa Barat

Kutha-kutha gedhé ing Indonésia
  Kutha Provinsi Populasi     Kutha Provinsi Populasi
1 Jakarta DKI Jakarta 9.607.787  
Kutha Bogor
7 Dhépok Jawa Kulon 1.738.570
2 Surabaya Jawa Wétan 2.765.487 8 Semarang Jawa Tengah 1.555.984
3 Bandung Jawa Kulon 2.394.873 9 Palembang Sumatra Kidul 1.455.284
4 Bekasi Jawa Kulon 2.334.871 10 Makassar Sulawesi Kidul 1.338.663
5 Medan Sumatra Lor 2.097.610 11 Tangerang Kidul Banten 1.290.322
6 Tangerang Banten 1.798.601 12 Bogor Jawa Kulon 950.334