Kemuning, Palembang

Kemuning iku kacamatan ing kutha Palembang, Sumatra Kidul, Indonésia.

Kemuning
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatra Kidul
KuthaPalembang

Désa/Kalurahan [1]Besut

  • 20 Ilir II
  • Ario Kemuning
  • Pahlawan
  • Pipa Reja
  • Sekip jaya
  • Talang Aman

RujukanBesut