Kutha Palopo

kutha ing provinsi Sulawesi Kidul, Indonésia
(Kaelih saka Palopo)
Kutha Palopo
Lambang Kota Palopo.png
Lambang Kutha Palopo
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Palopo.jpg
Dina Dadi:---
Walikutha:---
Wakil walikutha:---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

9 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kutha Palopo iku kutha ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha-kutha liyané: Makassar, Pare-Pare lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kutha Palopo ketata saking 9 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing kutha iki antarané:

  1. Telluwanua
  2. Wara
  3. Wara Selatan
  4. Wara Utara
  5. lan liyané

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Sulawesi Kidul