Lubuk Sikaping, Pasaman

Lubuk Sikaping iku kacamatan sing sisan dadi kutha krajan Kabupatèn Pasaman, ing provinsi Sumatra Kulon, Indonésia.

Lubuk Sikaping
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatra Kulon
KabupatènPasaman
Pamaréntahan
 • CamatDrs. Hendri Tanjung, MM.
Kode Kemendagri13.08.05 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Kapadhetan/km²
Nagari/Kalurahan-

Wates wewengkonBesut

ing sisih lor karo: kacamatan Panti
ing sisih kidul karo: kacamatan Bonjol dan kacamatan Tigo Nagari
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Pasaman Barat
ing sisih wétan karo: kacamatan Mapat Tunggul Selatan

PamaréntahanBesut

Kacamatan Lubuk Sikaping minangka kutha kabupatèn dadi kawasan pusat pamaréntahan kabupatèn Pasaman, papan dunungé kantor Bupati Pasaman lan kantor DPRD kabupatèn Pasaman.

Kacamatan iki kapérang dadii 6 nagari lan 32 jorong.

ÉkonomiBesut

Kacamatan Lubuk Sikaping kalebui kawasan lumbung pari tumrap kabupatèn Pasaman.

Pranala njabaBesut