Tuduhaké menu pokok

Bonjol iku sawijining kacamatan ing kabupatèn Pasaman, provinsi Sumatra Kulon, Indonésia.

Bonjol
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatra Kulon
KabupatènPasaman
Nagari/Kalurahan-
Kreteg dekat Bonjol di taun 1920-an

Bonjol misuwur amarga diliwati garis khatulistiwa (lintang 0°) lan uga minangka papan kelairan pahlawan nasional Tuanku Imam Bonjol.

Tugu Khatulistiwa ing tlatah Bonjol

Wates wewengkonBesut

ing sisih lor karo: kacamatan Lubuk Sikaping lan kacamatan Mapat Tunggul Selatan
ing sisih kidul karo: Kabupatèn Agam
ing sisih kulon karo: kacamatan Simpang Alahan Mati dan kacamatan Tigo Nagari
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Lima Puluh Kota

PamaréntahanBesut

Kacamatan Bonjol kapérang dadi 4 nagari lan 30 jorong.

Pranala njabaBesut