Tuduhaké menu pokok

Nusa Tenggara Kulon

provinsi ing Indonésia
Provinsi Nusa Tenggara Kulon
Provinsi Nusa Tenggara Barat
Lambang Nusa Tenggara Kulon
Lambang Nusa Tenggara Kulon
Sesanti: "---"
Péta Nusa Tenggara Kulon ing Indonésia
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: Mataram
Gubernur: ---
Jembar
 - Total:

19.708,79 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

7 Kabupatèn lan 2 kutha
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 4.015.102 jiwa (2004)
+/- --- / km²
Suku: suku Sasak lan liyané
Agama: Islam, Katulik, Protèstan lan liyané
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: (WITA)

Provinsi Nusa Tenggara Kulon utawa Nusa Tenggara Barat ing basa Indonésia, iku provinsi ing Indonésia. Provinsi iki katata sajeroning 7 kabupatèn lan 2 kutha, Kutha krajané ya iku Mataram.

Daerah Tingkat IIBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut