Panyabungan Kutha, Mandailing Natal

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mandailing Natal {{{nama dati2}}}]]

Panyabungan Kutha, Mandailing Natal
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.13.01 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Panyabungan Kutha, (Basa Indonésia : Panyabungan Kota), iku kacamatan ing Kabupatèn Mandailing Natal provinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Mandailing Natal