Tuduhaké menu pokok

Kabupatèn Bekasi

kabupatèn ing provinsi Jawa Kulon, Indonésia
Kabupatèn Bekasi
Lambang Bekasi.jpg
Lambang Bekasi
Sesanti: ""
300px
Dina Dadi:...
Kutha krajan:Bekasi kutha
Bupati: H. Saadudin
Wakil Bupati:
Jembar
 -Total:

1.484,37 km²
Kacamatan
 -Cacahe:

23 Kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-1.917.000 (2003)
+/-1.292 jiwa/km²
Suku Bangsa:Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kabupatèn Bekasi iku kabupatèn ing Jawa Kulon. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.484,37 km² utawa hèktar.

BEKASI kaloka dadi kutha indhustri,sing gedhé dhéwé sak asia tenggara

PamaréntahanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Jawa Kulon