Banyuripan, Bayat, Klathèn

désa ing Indonésia

Banyuripan iku désa ing Kacamatan Bayat, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Banyuripan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBanyuripan
Banyuripan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Banyuripan
Banyuripan
Banyuripan kapernah ing Jawa Tengah
Banyuripan
Banyuripan
Banyuripan kapernah ing Indonésia
Banyuripan
Banyuripan
Koordhinat: 7°46′54″S 110°39′27″E / 7.78173°S 110.65747°E / -7.78173; 110.65747Koordhinat: 7°46′54″S 110°39′27″E / 7.78173°S 110.65747°E / -7.78173; 110.65747
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanBayat

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)