Tuduhaké menu pokok

Banyuwangi, Banyuwangi

kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi, Indonésia

Banyuwangi iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi.[1]

Banyuwangi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBanyuwangi
Banyuwangi kapernah ing Jawa Wétan
Banyuwangi
Banyuwangi
Banyuwangi kapernah ing Indonésia
Banyuwangi
Banyuwangi
Koordhinat: 8°13′43″S 114°22′05″E / 8.22859°S 114.368°E / -8.22859; 114.368Koordhinat: 8°13′43″S 114°22′05″E / 8.22859°S 114.368°E / -8.22859; 114.368
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.16

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.